About the Mist

We like to provide great site with complete features what you want to implement in your business! Mist can become a Blog, an Agency, a Hospital, a Sports, a a Portfolio, a Spa, a Restaurant, a University, a Corporate website, an E-Store, a Construction Business, a Hosting Company, an Attorney website, a Blog, a Creative Studio and much more.

Gallery

Instagram did not return a 200.

Get In Touch

Zozotheme.com

No. 12, Ribon Building, Walse street, Australia.

Phone: 1-800-555-5555
Mobile: 1-234-567-8910

Email: info@yourwebsite.com

La Nostra Associació

/La Nostra Associació

La Nostra Associació

El 4 d’octubre de 2004 va ser creada l’Associació de Comerç i Serveis de Caldes de Malavella.
caldes-comercialweb_opt
QUI ES POT ASSOCIAR?

Poden formar part de l’Associació tots els empresaris i treballadors autònoms dels sectors comerç i serveis que realitzin la seva activitat al municipi de Caldes de Malavella.

QUINA FINALITAT TÉ L’ASSOCIACIÓ?

Els objectius de l’Associació són la representació, defensa i promoció dels interessos econòmics, socials, laborals, professionals i culturals dels seus afiliats; el foment de la solidaritat dels associats afiliats promocionant i creant serveis comuns; la promoció comercial del poble i la millora constant de la informació i formació dels seus associats.

EL NOSTRE LOGOTIP

El logotip engloba les tres idees fonamentals de l’Associació; comerç (amb la imatge del carro), serveis (amb l’aixeta) i Caldes de Malavella (amb l’aigua vermella; calenta).

FES-TE SOCI!

El fet d’associar-se i treballar en equip aporta tota una sèrie d’avantatges que a títol individual seria impossible aconseguir. Si m’associo a l’Associació de Comerç i Serveis de Caldes de Malavella podré participar a totes les accions que es duran a terme i em beneficiaré de tots els serveis que ofereix.
Si ets comerciant, empresari del sector serveis o autònom, creus necessària la dinamització comercial de Caldes de Malavella i vols beneficiar-te dels avantatges que ofereix l’Associació…

Si vols rebre més informació, envia’ns un email a: info@caldescomercial.com .

logo caldes comercial