About the Mist

We like to provide great site with complete features what you want to implement in your business! Mist can become a Blog, an Agency, a Hospital, a Sports, a a Portfolio, a Spa, a Restaurant, a University, a Corporate website, an E-Store, a Construction Business, a Hosting Company, an Attorney website, a Blog, a Creative Studio and much more.

Gallery

Instagram did not return a 200.

Get In Touch

Zozotheme.com

No. 12, Ribon Building, Walse street, Australia.

Phone: 1-800-555-5555
Mobile: 1-234-567-8910

Email: info@yourwebsite.com

Festa de la Malavella 2018

//Festa de la Malavella 2018
MALAVELLA 2018

Festa de la Malavella 2018

 

Torna la Malavella

Aquest any la Malavella des de l’Associació de comerç i serveis ho celebrem animant als més petits amb l’Espectacle Infantil “La Volta al Món” que amb les Bruixes de Burriac ens faran viure un viatge amb moltes cançons que ens deixaran veure les forces invisibles que hi ha al món.

A més a més, si decores la façana de casa teva participaràs en el concurs que té com a premi 2 targetes regal (1 i 2on lloc) perquè puguis usar-la en els comerços associats… anima’t i engalana la teva casa!!

El diumenge 29 d’abril per finalitzar la festa lliurarem els premis als participants guanyadors del 6è concurs de dibuix infantil “La Malavella ha tornat a Caldes” altre col·laboració nostra per aquesta festa tan especial del nostra poble.

Només queda dir-vos que no us  perdeu aquesta festa perquè és una vegada a l’any i és molt entretinguda i plena de misteris… gaudiu de la nostra festa de la Malavella!!!

 

CARTELL- MALAVELLA 2018