About the Mist

We like to provide great site with complete features what you want to implement in your business! Mist can become a Blog, an Agency, a Hospital, a Sports, a a Portfolio, a Spa, a Restaurant, a University, a Corporate website, an E-Store, a Construction Business, a Hosting Company, an Attorney website, a Blog, a Creative Studio and much more.

Gallery

Instagram did not return a 200.

Get In Touch

Zozotheme.com

No. 12, Ribon Building, Walse street, Australia.

Phone: 1-800-555-5555
Mobile: 1-234-567-8910

Email: info@yourwebsite.com

Feliç Dia de la Mare!

//Feliç Dia de la Mare!
DIA DE LA MARE

Feliç Dia de la Mare!

Avui és el Dia de la Mare, com cada primer diumenge de maig, al nostre calendari aquest dia el tenim ben marcat. El Dia de la Mare es celebra a tot el món.

L’actual data del Dia de la Mare, el primer diumenge de maig, es remuntar a 1870, la poetisa i activista Julia Ward Howe, va escriure la Proclamació del Dia de la Mare, un impetuós crit a la pau i al desarmament. A partir d’aquest manifest, anys després, moltes dones d’algunes ciutats nord-americanes van realitzar diverses reunions del Dia de la Mare, on es lluitava pels drets de les dones i per la pau. Quan Julia va morir, la seva filla Ana Jarvis va voler seguir amb la tradició i va organitzar el Dia de la Mare, el qual es va anar estenent per Estats Units i que coincidia amb la commemoració de la mort de la seva mare sent el primer diumenge de maig.

No obstant això, la veritat és que des del principi dels temps, els grecs ja celebraven el Dia de la Mare i ho feien rendint homenatges a Rhea, la mare dels déus Zeus, Posidó i Hades, entre d’altres.

Els romans, més tard, van adoptar la tradició de l’Antiga Grècia, batejant aquest dia com la Hilaria, que tenia lloc el 15 de març. Amb l’arribada de l’cristianisme, una mica més endavant, el Dia de la Mare va començar a consistir en honrar a la Verge Maria, mare de Jesús.

A Espanya, fins a 1965 es celebrava el dia dedicat a la maternitat en la festa de la Immaculada Concepció el 8 de desembre.

Dues raons es van donar per celebrar al maig aquesta festivitat, una per ser el mes de maig el mes de les flors i per la pròpia influència anglosaxona.

Des de llavors celebrem aquest dia per commemorar a les nostres mares i agrair-les el que cada dia fan per nosaltres.

Feliç dia de la Mare a totes les mares de Caldes de Malavella!!!