About the Mist

We like to provide great site with complete features what you want to implement in your business! Mist can become a Blog, an Agency, a Hospital, a Sports, a a Portfolio, a Spa, a Restaurant, a University, a Corporate website, an E-Store, a Construction Business, a Hosting Company, an Attorney website, a Blog, a Creative Studio and much more.

Gallery

Instagram did not return a 200.

Get In Touch

Zozotheme.com

No. 12, Ribon Building, Walse street, Australia.

Phone: 1-800-555-5555
Mobile: 1-234-567-8910

Email: info@yourwebsite.com

Entrega Gastrosolidari 2017

//Entrega Gastrosolidari 2017
Foto lliurament Gastrosolidari 2018____

Entrega del Gastrosolidari 2017 a les entitats de la gent gran de Caldes de Malavella

 

Al llarg del 2017 s’han recaptat fons amb el Gastrosolidari promogut pels Comerços de La Selva. Enguany els diners han servit per ajudar a la gent gran de Caldes 

 

Dilluns, 19 de febrer del 2018

La campanya solidària  és una iniciativa impulsada per la Federació de comerç de la Selva conjuntament amb  l’Associació de comerç i serveis de Caldes.  L’eslògan de la campanya solidària d’enguany era “donem un cop de mà a la gent gran” i ha comptat amb la col·laboració i suport de l’Obra Social “La Caixa” i amb la participació dels comerços associats que recollien donacions a través de les guardioles solidàries.

Enguany la recaptació de la campanya solidària s’han destinat a les dues entitats de gent gran que hi ha al municipi de Caldes que han pogut comprar material per a les seves associacions als establiments adherits a l’Associació de comerç i serveis de Caldes.

Concretament la Casa Rosa ha comprat un bingo nou, mentre que l’Esplai de Gent Gran ha comprat una impressora, una ràdio, un telèfon i un fogonet. Cada entitat ha pogut gastar 250€ per comprar allò que més necessiten als Comerços del municipi.

A l’acte d’entrega hi ha assistit Montserrat Pujolràs, gerent de la Federació de comerç; Gemma Alsina, regidora de Gent Gran de l’Ajuntament de Caldes; Sergi Mir, primer tinent d’alcalde; Àngela Frigolé, regidora d’educació; membres de l’Associació de comerç i serveis de Caldes com Esther Barnés; Joaquim Bardalet, director de la Caixa de Caldes de Malavella i Cristina Figa, sotsdirectora de la mateixa oficina; i representants de les dues entitats de gent gran com Teresa Quintana, presidenta de la Casa Rosa i Maria Vidal Armijo presidenta de l’Esplai.