About the Mist

We like to provide great site with complete features what you want to implement in your business! Mist can become a Blog, an Agency, a Hospital, a Sports, a a Portfolio, a Spa, a Restaurant, a University, a Corporate website, an E-Store, a Construction Business, a Hosting Company, an Attorney website, a Blog, a Creative Studio and much more.

Gallery

Instagram did not return a 200.

Get In Touch

Zozotheme.com

No. 12, Ribon Building, Walse street, Australia.

Phone: 1-800-555-5555
Mobile: 1-234-567-8910

Email: info@yourwebsite.com

Article publicat a la revista municipal “Aquae”

//Article publicat a la revista municipal “Aquae”
guia-caldes-comercial-caldes-de-malavella-2016

L’Associació de Comerç i Serveis té l’objectiu fonamental de promoure i dinamitzar el comerç local, un sector econòmic que aporta molts llocs de treball, genera riquesa i dóna vida a Caldes de Malavella. Si els caldencs comprem i fem ús dels serveis a professionals del nostre municipi contribuïm a què els diners es quedin aquí i això afavoreix que hi hagi més riquesa i es generin nous llocs de treball. A part d’això, ens beneficiem d’avantatges diversos com veurem a continuació. En aquesta equació, les dues parts hi surten guanyant.

Amb aquesta idea en ment, l’Associació de Comerç i Serveis està decidida a reforçar el vincle entre, per una banda, els comerços i serveis i, per l’altra, els compradors. En aquest text repassen algunes de les últimes accions que hem fet i algunes de les que farem:

Campanyes
Durant la Festa Major vam fer una campanya que sortejava 1.000 € entre totes les persones que havien fet compres en comerços i serveis del nostre municipi al llarg de la primera meitat de l’any. Els guanyadors del sorteig van ser una parella de nouvinguts acabada d’arribar que va fer la compra a la sabateria Perxacs.

Altres campanyes van ser les de la Festa de la Malavella, que va sortejar figuretes de la Malavella, la de la festa de Sant Joan, que va sortejar coques i en la propera Fira de l’Aigua s’hauran sortejat 3 pernils.

Una altra campanya que s’haurà celebrat durant la Fira de l’Aigua és la tercera edició del Gastrosolidari. Els restaurants caldencs adherits hauran elaborat un menú «gastrosolidari» que generarà un euro per a la iniciativa de la Creu Roja «Cap nen sense joguina». La recaptació es va complementarà amb l’aportació econòmica de l’Obra Social «La Caixa».

Val a dir que en tots els casos, els premis consisteixen en productes o serveis comprats en establiments de Caldes de Malavella.

Altres actuacions
Altres iniciatives que es fan des de fa temps són la Guia comercial, de la qual es farà una nova edició properament, i la Targeta comerç, que permet comprar i acumular diners per a posteriors compres i a més, ofereix descomptes i promocions que podeu consultar a www.tmés.com (amb accent).

Totes les accions esmentades compten amb el suport de la Federació de Comerç de la Selva i de l’Ajuntament de Caldes de Malavella.

Article publicat a la revista Aquae